Marketingo

ZNATKO – portal znanja, članaka i intervjua

Pitanja i odgovori.
Članci i intervjui.

Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati

Znatko je PiO forum online zajednice za pretraživanje pitanja i čitanje odgovora, postavljanje pitanja iz različitih kategorija te odgovaranje na pitanja neznalica.” Ovdje možete vidjeti nedavna pitanja i odgovore na Znatku.

Znatko postoji od 2013. godine kao PiO forum i pokriva aktualne teme znanja iz sljedećih područja: Priroda, Društvo, Življenje, Obrazovanje i školovanje, Poslovanje, Odnosi i veze, Hrana i piće, Zdravlje i medicina, Sport i rekreacija, Kozmetika i estetika, Djeca i roditeljstvo, Promet i vozila, Tehnologija, Zabava i ostale razne teme. Korisnici na Znatku su potaknuti u ime svoje organizacije na plemenito dijeljenje znanja i iskustva drugim posjetiteljima Znatka, na nesebično širenje kulture razmjene informacija te pomaganje onima koji su u potrazi za informacijama, znanjem i iskustvom. Sav sadržaj se povezuje i sa tagovima (kao npr. hashtag-ovi: #život #sport #medicina) te se ovdje može vidjeti popis svih tagova na Znatku.

Također, između PiO foruma Znatko i istaknutih pojedinaca u društvu koji dolaze iz svojih pripadajučih organizacija ostvaruje se suradnja i oni prate pitanja na Znatku te svoja znanja iz prakse plemenito dijele s drugim korisnicima (registriranim posjetiteljima) i posjetiteljima. Ispod imena i prezimena svakog korisnika na njegovom profilu piše organizacija iz koje dolazi te opis područja ekspertize. Znate li uopće, koliko ima PIO foruma na hrvatskom jeziku?

Stvaranjem prvog PiO foruma koji postoji već 7-8 godina na hrvatskoj internetskoj sceni, možemo reći u ime urednika i vlasnika da je proces bio dugačak, ali bez mnogih pauza ovaj uspjeh bi se dogodio i ranije. Bilo kako bilo, PiO forum Znatko je tu da ostane i bude ono što je uvijek i htio biti – poticaj na nesebično dijeljenje informacija, mišljenja i sadržaja unutar društva.